Stained Glass

Kleur is een bijzonder onderdeel van onze wereld, het brengt ons in beweging, laat ons dromen, verandert de manier waarop we elkaar zien en daagt ons uit. Met I.C.O.N. Stained Glass wordt kleur het hoogtepunt van de salon. Deze additieve kleuren creëren een spectaculair prisma van optische illusies die de relatie tussen het kapsel, de kleur en style benadrukken. Breng een nieuw palet aan kleuren in deze omgeving en plotseling verandert je wereld. Haar gaat ineens meer over kunst en minder over de behandeling. Stained Glass is het palet van de haar-kunstenaar dat ogen opent en een verandering creëert die werkelijk briljant is.

Stained Glass

Semi-permanente haarkleuring

stainedOntwikkelde kleur, rijk aan pigmenten, peroxide-vrij, ammonia-vrij en alleen voor professionals. Stained Glass verlengt de houdbaarheid van permanente haarkleur, geeft glans en laat pure kleurpigmenten achter in het haar. Een herstellende, verzorgende en schitterende kleur die haar een gezonde look geeft en niet beschadigd. Verkrijgbaar in 9 kleuren.

Be Brown, Deliciously Dark, Creamy Chocolate, Lovely Lavender, Radioactive Red, Curious Copper, Beachy Blonde, Gilded Gold, Glass.