Regimedies

De care producten van I.C.O.N. zorgen zowel voor jou als voor je haar. Om de producten nog beter te laten presteren wordt er gebruik gemaakt van huidverzorging technologieën. Onze regimedies combineren shampoo, conditioner en treatment om het haar te repareren en voor te bereiden op de styling.

Hydration

Hydrateren & verzorgen

drenchDRENCH
MOISTURIZING SHAMPOO

Verzadigt het haar met vocht, geeft glans en maakt het haar handelbaar. Schuimt in een rijke, hydraterende luxe voor diep doordringende prestaties.

freeFREE
MOISTURIZING CONDITIONER

Deze lichtgewicht uitspoelbare conditioner zorgt ervoor dat het haar direct gehydrateerd wordt en vrij voelt.

innerINNER HOME
MOISTURIZING TREATMENT

Een super vocht inbrengend masker dat van binnenuit werkt. Herstelt, vult en repareert de structuur van het haar van de binnenste naar de buitenste laag.

shieldSHIELD
PROTEIN TREATMENT

Herstel de innerlijke kracht van het haar door middel van deze treatment vol proteïnen. Gebruik dit beschermende schild voor gezond en glanzend haar.

Detox

Verjongen & verfrissen

energyENERGY
DETOXIFYING SHAMPOO

Geeft het haar energie door het in balans te brengen. Met deze shampoo wordt de hoofdhuid gestimuleerd en gezuiverd om gezonde haargroei te bevorderen.

shiftSHIFT
DETOXIFYING TREATMENT

Een essentiële, pre-shampoo treatment om de conditie van de hoofdhuid tot het uiteinde van het haar te verbeteren en gezonde haargroei te bevorderen. Stimuleert de zintuigen.

post-tonicPOST TONIC
DETOX TONIC

Post Tonic houdt de hoofdhuid gezond, verzorgt de haarzakjes en bestrijdt veroudering.

Antioxidants

Maximale kracht & bescherming

fullyFULLY
ANTIOXIDANT SHAMPOO

Deze shampoo zit vol met krachtige anti-agers en antioxidanten om het haar te beschermen. Geeft het haar een jeugdige uitstraling en een soepel gevoel. Stimuleert body met verjongende antioxidanten en voedingsstoffen.

antidoteANTIDOTE
ANTIOXIDANT REPLENISHING CREAM

Deze ‘smart cream’ omhult iedere haarstreng en elimineert zo ongewenste leeftijdseffecten. Herstelt beschadigd haar en helpt een jeugdige look en feel terug te geven voor het stylen.

infusionTRANSFORMATIONAL INFUSION
HYDRATING REMEDY

Het haar verandert spectaculair met dit 60-seconden masker. Het krijgt meer elasticiteit en een mooie glans. Herstelt schade, maakt het haar gezond en voegt volume toe.