Mr. A

Wie is de moderne man… Hij wordt niet langer gezien als slechts de metroman, hij draagt de rol van de Alpha Man met een moderne twist. Hij neemt de spiritualiteit van de metroman en combineert deze met zijn Alpha rol. Deze man is teruggekeerd naar de barbershop. Hij verzorgt zijn haar én gezichtshaar en hij beschouwt zichzelf als ‘the perfect gentleman’. Geïnspireerd door het barbershop-concept hebben we een gespecialiseerde lijn ontwikkeld: mannen producten, producten die gebruikt worden in barbershops om een ‘gentlemen style’ te creëren. Deze inspiratie is geboren in ‘Alfredo’ barbershops waar mannen naartoe gingen voor een perfécte knip- en scheerbehandeling. Alfredo was Jorge Rubin’s vader en hij introduceerde Jorge in de kunst van het barbieren. Mr. A is niet alleen een eerbetoon aan mannen maar ook aan Señor Alfredo, een echte barbier en een echte gentleman. Door gebruik te maken van klassieke producten met hedendaagse, unieke ingrediënten zal Mr. A moderne mannen brengen waar ze naar op zoek zijn.

Mr. A

Verzorgen & herstellen

shampooSHAMPOO

Deze shampoo bevat Procapil dat beschermt tegen haaruitval. Tripeptides zorgen voor kracht in het haar. Kalmeert de hoofdhuid en stimuleert gezonde haargroei.

elixirELIXIR

Haarserum om haaruitval te voorkomen. Dit versterkende leave-in serum met Procapil helpt veroudering van de haarfollikel tegen te gaan en gezonde haargroei te bevorderen.

Mr. A

Styling & verzorging

clayCLAY

Clay. Mold. Structure. Verdeel over vochtig of droog haar om het te kneden en te vormen. Deze klei blijft gegarandeerd in model en blijft flexibel.

translucentTRANSLUCENT

Pomade. Strong. Elastic. Deze heldere pomade blijft gegarandeerd sterk. Verdeel door vochtig of droog haar voor een sterke, elastische hold.

creamCREAM

Pomade. Medium. Movement. Deze crème-achtige pomade blijft gegarandeerd vochtig met een droge finish. Verdeel door vochtig of droog haar voor een beweegbare, medium hold.

gelatinGELATIN

Pliable gel. Wet finish. Deze gelatine pomade vormt gegarandeerd een ‘wetlook’ gel finish. Verdeel door vochtig of droog haar voor een vormbare, gel-achtige hold.