Mixology

Een gepersonaliseerde mix van massage en treatment; omdat elk haar een op maat gemaakt masker kan gebruiken. Mixology omvat de meest diepgaande kennis van ingrediënten en voordelen die het haar behandelen en verrijken. In het bijzonder de mix: welke producten gemixt worden, waarom, hoe en in welke volgorde om een exact gevoel, voordeel of een bepaalde textuur te bereiken.

Treatments

Voor care bar professionals

PURIFY
 CLARIFYING SHAMPOO

Diepe reiniging. Zuivert het haar van minerale afzettingen, hard water en chloor. Bereidt het haar goed voor op een kleurbehandeling of treatment.

PROSHIELD
PROTEIN TREATMENT

Deze professionele treatment geeft de ultieme kracht die nodig is voor volume en glans door een schild om zwak en broos haar te leggen. Beschermt en herstelt beschadigd haar met een versterkende proteïne mix.

INNER
MOISTURIZING TREATMENT

Deze behandeling biedt een therapeutische remedie die diep doordringt in het haar om het te helpen herstellen. Herstelt schade door chemische stoffen en andere milieu-elementen zoals zon en wind.

shiftSHIFT
DETOXIFYING TREATMENT

Een essentiële, pre-shampoo treatment om de conditie van de hoofdhuid tot uiteinden van het haar te verbeteren en gezonde haargroei te bevorderen. Stimuleert de zintuigen.

infusionTRANSFORMATIONAL INFUSION 
 HYDRATING REMEDY

Het haar verandert spectaculair met dit 60-seconden masker. Het krijgt meer elasticiteit en een mooie glans. Herstelt schade, maakt het haar gezond en voegt volume toe.

LINKBOND
BOND MULTIPLIER

Een formule die nieuwe haarverbindingen creëert terwijl de innerlijke structuur van het haar beschermd wordt. Garandeer de integriteit van het haar door LinkBond toe te voegen aan je kleuring of blondering. Garandeert de kleur met het perfecte resultaat.

FUSEBOND
BOND STRENGTHENER

Een versterker die de bestaande, en de door LinkBond nieuw gecreëerde haarverbindingen verpakt en versterkt. Verdubbelt de haarverbindingen en verzegelt het haar.

WASHPLEX
HAIR WASH

Bevordert fris haar dat de kwaliteit van de kleur en de integriteit van de haarverbindingen onderhoudt. Verbetert de conditie van brosse haarstrengen.