Liquid Fashion

Creëer subliem haar, prachtig gestyled. Door gebruik te maken van ‘smart-technology’ in onze Ecotech formules geeft I.C.O.N. elke look een nieuwe of consistente identiteit.  Want, identiteit is uiteindelijk dát wat stijl definieert. I.C.O.N.’s styling producten kunnen individueel of gemixt gebruikt worden om zo een nieuwe dimensie te creëren.

Hold

Creams & gels

meshMESH
MOISTURIZING STYLING CREAM

Controleert het haar door een vochtinbrengend omhulsel. Produceert tastbare, soepele en veerkrachtige krullen. Deze hybride styling gel creëert gestructureerde flexibiliteit.

proteinPROTEIN
BODY BUILDING GEL

Precies de juiste hoeveelheid proteïne gefuseerd met hybride-technologie in een multi-functionele styling/treatment. Is het zacht, dan voelt het haar vol en tastbaar. Wordt het steviger, dan creëert het strakke lijnen en sterke hold.

maneMANE CONTROL
HARD GEL

Het haar is volledig onder controle en snel gestyled in een keiharde, krachtige look met een ongelooflijke glans. Creëer een superieure stevige hold en uitdagende vormen.

Definition

Pomades & wax

WHIP
WAX

WHIP je haar in elke stijl met een mix van kokosoliën die zorgt voor
conditie en glans, terwijl waxen textuur en vorm opbouwen. Werk je look
af met een demi-matte crème die zacht en natuurlijk is, maar ideaal voor
het controleren van steil, krullend of onrustig haar. Voeg een extra
dimensie toe aan fijn haar met een vloeibare hold en flexibiliteit op zijn
best.

allowALLOW
POMADE

Laat het haar glanzen, maakt het haar glad met een droog gevoel van grip. Verheldert structuur met een weelderige glans.

puttyPUTTY
POMADE

Maakt een sterke textuur met een flexibele hold. Draai het door het haar voor steeds weer nieuwe vormvariaties. Begint vochtig droogt op tot een matte finish.

Texturizers

Spray & powder

TEXTURIZ
DRY SHAMPOO/TEXTURIZING SPRAY

Verfrist je haar en voegt structuur toe voor meer body. Texturiz werkt als een droogshampoo maar ook als een volume spray.

powderPOWDER
TEXTURIZER

Sexy looks, krachtige looks, powder looks. Dit buitengewone poeder geeft textuur aan het haar en onderscheidt je van de concurrentie.

beachy-sprayBEACHY SPRAY
FLEXIBLE TEXTURIZER

Krachtige ingrediënten creëren het zoute strandgevoel in vochtig haar en een speelse textuur in droog haar. Haar voelt steviger en flexibel terwijl het haar en de hoofdhuid worden beschermd. Spray, scrunch, creëer warrige textuur en style. Satijnen finish.

Therapeutics

Serum

serumSERUM
ANTI-AGE THERAPY

Omhult iedere haarstreng met een glanzend, kalmerend anti-aging serum. Super geconcentreerd, een kleine hoeveelheid is voldoende. Herstelt en geeft het haar een jeugdige uitstraling met glans.

Finishing

Foam & spray

OG FOAM
STYLING MOUSSE

Vult je haar met volume en geeft controle zodat je de look kan creëren die bij je stemming past. Of je nu fijn, stijl, golvend of krullend haar hebt, OG Foam brengt je haar in model en definieert je look.

reformerREFORMER
QUICK LOCK SPRAY

Creëert een stevige basis en geeft op een geweldige manier vorm aan slap en futloos haar. Houdt looks in model met extra controle en volume. Als finish voor een stevige hold.

airshineAIRSHINE
BRILLIANT SPRAY

Lichter dan lucht, met een schitterende glans. Deze spray met thermische beschermers en anti-agers zorgt voor een levendige glans zonder extra gewicht in het haar te brengen.

doneDONE
FINISHING SPRAY

Zorgt voor controle over je style door laag over laag te gebruiken, voor een prachtige finish.