India

India van I.C.O.N. vangt de essentie van gezondheid en beauty in een productlijn die gebaseerd is op eeuwenoude gebruiken uit het Verre Oosten. Twee herstellende oliën – Moringa voor glans en kracht, Argan voor verzorging en energieke frisheid – en de geur van amber om een tijdloos gevoel van rust op te roepen. Vrouwen uit India gebruiken de Moringa en Argan-oliën vanwege hun genezende kracht. I.C.O.N. gebruikt ze vanwege hun hair-yurvedics eigenschappen om dof en futloos haar te veranderen in zijdezacht haar vol glans, dat makkelijk te modelleren is.

INDIA

Hydrateren & verzorgen

oilOIL

Versterkt, ontwart en creëert een gewichtsloze schittering. Als vloeibaar goud geeft het geweldige glans en handelbaarheid aan het haar.

SHAMPOO

Verzadigt elke haarlok met glossy kracht door buitengewoon rijk schuim. Bevat een exotische mix van Moringa en Argan oliën om het haar te voeden en te herstellen.

CONDITIONER

Verbetert de innerlijke gezondheid en uiterlijke glans van het haar door een exotische, versterkende behandeling. Gemaakt met Moringa olie en Argan olie om intense kracht te geven aan slap haar, gezonde haargroei te bevorderen en een diepe glans te verkrijgen.

healing-sprayHEALING SPRAY

Versterkt elke haarlok met Moringa voor kracht en Argan voor glans. Aloë kalmeert terwijl Quinoa diep in het haar dringt om schade te herstellen en vocht vast te houden.

24k24K EXOTIC MASQUE

Dit rijke masker verandert de innerlijke structuur van het haar met puur gouden micro-bursts, super-antioxidanten en oliën om de gezondheid en levendigheid van het haar te herstellen.

curl-creamCURL CREAM

Versterkt het haar om krullen te definiëren en de golven te herpositioneren. Zorgt voor een rijke exotische look. Wijzigt de textuur van krullend haar om het te verrijken, te herstellen, te vormen en te definiëren. Voorziet het haar van een versterkende textuur en een geweldige conditie.