EcoTech Color

I.C.O.N. EcoTech Color biedt de volgende generatie permanente haarkleuring zonder ammonia en paraphenylenediamine (PPD). EcoTech Color is de ultieme samenwerking van ecologie en technologie. De formule bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pure materialen samengebracht met de principes van actieve, verzorgende natuurlijke extracten zoals Kamille, Zonnebloem, Olijf, Salvia, Ginkgo Biloba, Panthenol en Aloë Vera.

EcoTech Color

Permanente haarkleuring

ecotech-color-activatorACTIVATOR

Speciaal ontwikkeld om samen te werken met onze kleuringen. Onze Activators bevorderen en beschermen kleur voor een langere houdbaarheid en een perfecte dekking tussen kleurbehandelingen in.

ecotech-color-developersDEVELOPERS

De developers van I.C.O.N. zijn speciaal ontwikkeld om samen te werken met onze kleuringen en bieden een grenzeloze kwaliteit en houdbaarheid zonder uit te drogen of te vervagen tussen de salonbezoeken door.

ecotech-color-permanentPERMANENT HAIR COLOR

I.C.O.N. brengt kleurbehandelingen naar een volgend niveau met deze permanente crème haarkleuring. EcoTech Color is verkrijgbaar in 65 kleuren.

ecotech-color-bleachBLEACH

Bleach brengt de evolutie van blonderen, zonder grenzen en ongewenste tonen. Een crème-achtige textuur, mild voor de hoofdhuid.

ecotech-color-pure-translucentPURE TRANSLUCENT

 Brengt transparantie naar een volgend niveau. Pure Translucent is een pre-lightner die gebruikt wordt voor highlights of haarkleur te controleren en bevat géén kleurpigmenten.