Cure

Haar heeft textuur. Soms fijn, soms krullend, soms golvend en soms recht. Haar kan onrustig zijn. Het kan dik zijn en ongecontroleerd of zwaar en gecontroleerd. Het kan textuur zijn waar je van houdt of textuur die je graag wilt bedwingen. Met Cure by Chiara kun je de balans in textuur veranderen door onrustige textuur glad en zacht te maken en body te creëren in texturen die fijn en futloos zijn. Ongeacht de textuur, helpt Cure je de uitdaging aan te gaan door de textuur die je hebt te veranderen in de textuur die je wilt. Het verandert de textuur niet blijvend, maar tijdelijk. Dit geeft je de mogelijkheid te zijn wie je wilt zijn. Met haar waar je van houdt. Herstel de textuur. Verbeter je gevoel. Omdat het kan.

Cure

Herstellen en verbeteren

REVITALIZE
PRE WASH CONDITIONER

Revitaliserende conditioner vol met vitaminen en mineralen om het haar te voeden, glad te maken en de PH waarde in balans te houden. Kan voor of na de shampoo gebruikt worden.

shampooRECOVER SHAMPOO
SHAMPOO

De formule om gezonde haargroei te bevorderen. Gebruikt vitaminen en mineralen om te verzorgen, glad te maken en de PH waarde in balans te houden.

sprayTHE ORIGINAL REPLENISHING SPRAY
 LEAVE-IN SPRAY

Spray over handdoek droog haar om beschadigd haar te verzorgen, hydrateren en te herstellen. Leave-in en style.

serumDOUBLE BODY SERUM
SERUM

Een formule om fijnere haartexturen te beïnvloeden. Een exclusief peptide complex penetreert het haar om voller haar te creëren. Verdubbelt het volume vanaf de aanzet. Versterkt en herstelt de textuur van het haar.